Kodeklubben Videre

Meld deg på Kodeklubben Videre: I vår skal vi først jobbe med suberbit-oppdraget der vi skal kode en bitbot som er et enkelt kjøretøy som kontrolleres av en micro:bit. I siste del av kurset skal vi la barna få jobbe med å utvikle sitt eget spill eller kode-prosjekt. 

Sted: Bingsfoss Ungdomsskole
Tid: Ca. annenhver fredag 17:30-19:30.
Første kurs: fredag 10. januar
Siste kurs: f
redag 5. juni (avslutning)

De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret. 

Planlagte kursdatoer for våren 2020  (kan endres etter nærmere varsel):

 

Fredag 10 januar
Fredag 24 januar
Fredag 7 februar
Fredag 6 mars
Fredag 20 mars
Fredag 17 april
Fredag 15. mai
Fredag 29 mai
Fredag 5 juni

Anbefalt forberedelse før første kurs:

1: Sjekk at nettsidene https://www.microbit.org/no/code/ ,  http://python.microbit.org/v/1 og  https://makecode.microbit.org/# fungerer i nettleseren på PC-en. Oppgrader nettleseren om nødvendig.

Legg gjerne inn et bokmerke for  https://www.microbit.org/no/code/ i nettleseren på forhånd.

Kodeklubben har noen PC-er til utlån. Gi beskjed ved påmeldingen hvis du eventuelt trenger låne-PC.

Meld fra på spond om du ikke kan komme en kveld, slik at vi alltid vet hvor mange som kommer. Om det ikke er nok instruktører en kveld skal det være rom for å avlyse. Det kan også forekomme endringer i kursplanen, det blir i så fall annonsert på facebook og spond

Ønsker du å delta som instruktør? Send melding til styret@sorumkoder.no. Instruerer du på minst 4 av  9 kurs har barna dine prioritet til kursene.

Disse kursene er vår kjerneaktivitet. Ønsker du å bidra med en «event» eller har forslag til flere aktiviteter eller kurs, ikke nøl med å engasjere deg!