Kodeklubben Senior

Meld deg på kodekurs og medlemskap i kodeklubben Seior (anbef. for 4.  klassinge og eldre). De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Vi går løs på våren 2019 med kurs i Scratch (https://scratch.mit.edu/) som er et grafisk programmeringsspråk som er laget for at barn og unge enkelt skal lære seg programmering, Micro:bit og andre digitale aktiviteter.

Sted: Sørum Rådhus, Sørumsand (møterom i kjelleren)
Tid: Ca. annenhver fredag 17:30-19:30.
Første kurs: fredag 18.januar
Siste kurs: f
redag 7. juni (avslutning)

De yngste barna må ha med en forelder/voksen som kan hjelpe de med å lese oppgavene. Foreldre må gjerne være med på de andre kursene også.Alle bør ha med egen laptop. Husk å installere programmet for Scratch på forhånd. Vi anbefaler å laste ned programmet hjemme da skolens nett ikke har så god kapasitet. Kodeklubben har noen PC-er til utlån. Gi beskjed ved påmeldingen hvis du eventuelt trenger låne-PC. Skal du bruke låne-pc er det en fordel å ha laget seg en online bruker i Scratch på forhånd, da kan du bruke en online versjon av Scratch, og få tilgang til det du har laget på nett også etter kurset. Meld fra på Spond om du ikke kan komme en kveld, slik at vi alltid vet hvor mange som kommer. Om det ikke er nok instruktører en kveld skal det være rom for å avlyse. Det kan også forekomme endringer i kursplanen, det blir i så fall annonsert på facebook.

Planlagte kursdatoer for høsten 2018  (kan endres etter nærmere varsel):

Fredag 18 januar
Fredag 1 februar
Fredag 1 mars
Fredag 15 mars
Fredag 29 mars
Fredag 26 april
Fredag 10. mai
Fredag 24. mai
Fredag 7 juni

Ønsker du å delta som instruktør? Send melding til styret@sorumkoder.no. Instruerer du på minst 4 av  9 kurs har barna dine prioritet til kursene.

Disse kursene er vår kjerneaktivitet. Ønsker du å bidra med en «event» eller har forslag til flere aktiviteter eller kurs, ikke nøl med å engasjere deg!