Kodeklubben Senior

Meld deg på kodekurs og medlemskap i kodeklubben Seior (anbef. for 4.  klassinge og eldre). De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Kodeklubben vår skal ha fokus på å kombinere lek, læring, mestring og sosial interaksjon. Vi går løs på høsten 2019 med  I dette kurset skal vi jobbe med CodeStudio (https://code.org/) og Sctratch (https://scratch.mit.edu/) som er grafiske programmeringsspråk som er laget for at barn og unge enkelt skal lære seg programmering. I tillegg vil vi ha flere oppgaver med micro:bit (http://microbit.org/no/). (Mer informasjon og konkret kursplan sendes ut i uka før kurset starter).

Sted: Sørum Rådhus, (møterom i kjelleren)
Tid: Ca. annenhver fredag 17:30-19:30.
Første kurs: fredag 30. august
Siste kurs: f
redag 6. desember (avslutning)

Kodeklubben Senior: Viderekommende CodeStudio, Scratch og Micro:bit. Passer best fra 4.klasse og oppover.

De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Planlagte kursdatoer for høsten 2019  (kan endres etter nærmere varsel):

Fredag 30 august
Fredag 13 september
Fredag 11 oktober
Fredag 25 oktober
Fredag 8 november
Fredag 22. november
Fredag 6. desember

Alle foreldre er velkomne til å være med.

Ta gjerne med egen PC.  Kodeklubben har PC-er til utlån,og beskjed ved påmeldingen hvis du eventuelt trenger låne-PC.

Om det ikke er nok instruktører en kveld skal det være rom for å avlyse. Det kan også forekomme endringer i kursplanen, det blir i så fall annonsert på facebook og Spond

Ønsker du å delta som instruktør? Send melding til styret@sorumkoder.no

Disse kursene er vår kjerneaktivitet. Ønsker du å bidra med en «event» eller har forslag til flere aktiviteter eller kurs, ikke nøl med å engasjere deg!