Kodeklubben Junior

Meld deg på kodekurs og medlemskap i kodeklubben Junior (anbef. for 1.-3.- klassinger). De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Kodeklubben vår skal ha fokus på å kombinere lek, læring, mestring og sosial interaksjon. I dette kurset skal vi jobbe med Sctratch (https://scratch.mit.edu/) som er grafiske programmeringsspråk som er laget for at barn og unge enkelt skal lære seg programmering. I tillegg vil vi ha flere oppgaver med micro:bit (http://microbit.org/no/).

Sted: Bingsfoss Ungdomsskole
Tid: Ca. annenhver fredag 17:30-19:00.
Første kurs: fredag 11. september
Siste kurs: f
redag 4. desember (avslutning)

Kodeklubben Junior: Grunnleggende Scratch og Micro:bit. Passer for 1-3 klasse, og de som tar Scratch for første gang.

De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Planlagte kursdatoer for høsten 2020  (kan endres etter nærmere varsel):

Fredag 11 september
Fredag 9 oktober
Fredag 23 oktober
Fredag 6 november
Fredag 20 november
Fredag 4. desember

De yngste barna må ha med en forelder/voksen som kan hjelpe de med å lese oppgavene. Alle foreldre er velkomne til å være med.

Ta gjerne med egen PC.  Kodeklubben har PC-er til utlån,og beskjed ved påmeldingen hvis du eventuelt trenger låne-PC.

Om det ikke er nok instruktører en kveld skal det være rom for å avlyse. Det kan også forekomme endringer i kursplanen, det blir i så fall annonsert på facebook og Spond

Ønsker du å delta som instruktør? Send melding til styret@sorumkoder.no

Disse kursene er vår kjerneaktivitet. Ønsker du å bidra med en «event» eller har forslag til flere aktiviteter eller kurs, ikke nøl med å engasjere deg!