Kodeklubben Junior

Meld deg på kodekurs og medlemskap i kodeklubben Junior (anbef. for 1.-3.- klassinger). De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Kodeklubben vår skal ha fokus på å kombinere lek, læring, mestring og sosial interaksjon. Vi går løs på høsten 2019 med  I dette kurset skal vi jobbe med Sctratch (https://scratch.mit.edu/) som er grafiske programmeringsspråk som er laget for at barn og unge enkelt skal lære seg programmering. I tillegg vil vi ha flere oppgaver med micro:bit (http://microbit.org/no/).

Sted: Bingsfoss Ungdomsskole
Tid: Ca. annenhver fredag 17:30-19:00.
Første kurs: fredag 17. januar
Siste kurs: f
redag 5. juni (avslutning)

Kodeklubben Junior: Grunnleggende Scratch og Micro:bit. Passer for 1-3 klasse, og de som tar Scratch for første gang.

De som ønsker å være med melder seg på og betaler en avgift for medlemskap og kurs. De blir da automatisk medlem i Kodeklubben Sørumsand for det halvåret.

Planlagte kursdatoer for våren 2020  (kan endres etter nærmere varsel):

Fredag 17 januar
Fredag 31 januar
Fredag 28 februar
Fredag 13 mars
Fredag 27 mars
Fredag 24. april
Fredag 8. mai
Fredag 5. juni

De yngste barna må ha med en forelder/voksen som kan hjelpe de med å lese oppgavene. Alle foreldre er velkomne til å være med.

Ta gjerne med egen PC.  Kodeklubben har PC-er til utlån,og beskjed ved påmeldingen hvis du eventuelt trenger låne-PC.

Om det ikke er nok instruktører en kveld skal det være rom for å avlyse. Det kan også forekomme endringer i kursplanen, det blir i så fall annonsert på facebook og Spond

Ønsker du å delta som instruktør? Send melding til styret@sorumkoder.no

Disse kursene er vår kjerneaktivitet. Ønsker du å bidra med en «event» eller har forslag til flere aktiviteter eller kurs, ikke nøl med å engasjere deg!