Innkalling til årsmøte 10 januar 2019

Til medlemmene i Kodeklubben Sørumsand
Sørumsand, 8. desember 2018

Innkalling til årsmøte i Kodeklubben Sørumsand

Styret innkaller herved til årsmøte i Kodeklubben Sørumsand Årsmøtet avholdes den 10. januar 2019  kl. 19:00 på Sørum Rådhus. Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 27. desember til styret@sorumkoder.no eller Kodeklubben Sørumand v/Kolbjørn Engeland, Asavegen 44 , 1920 Sørumsand.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår facebook-gruppe (Kodeklubben Sørumsand).

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 16 år, vært medlem av Kodeklubben i 2018. Alle familier som har betalt kursavgift i 2018 er å betrakte som medlemmer. Medlemmer under 16 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.